Lordship Court

The owners of Lordship Court asked Thackray to help update the exterior of the building, this included rendering and painting external features to bring up to current modern styling, whilst maintaining an extremely high level quality. The Thackray team worked with specialist plasterers and decorators work to ensure a perfect finish.

Thackray also worked to convert a 1000sq ft barn into a large dressing room/feature room (200 sq ft) and a large entertaining room (800 sq ft) all finished to an extremely high level of quality. The two rooms benefitted from beautiful feature lighting, high level music system, beautiful oak flooring, skirting and doors, high-end island/bar and the renovation of bare beam work.

Owner comment: “Working with Thackray was a great experience. The team really understood that this was our home and that the works could have been extremely disruptive especially with a young family. However Thackray really understood us and what we wanted from a builder, they carried the project through. We are over the moon with the end result, it certainly has the WOW factor everytime I enter the room – I would happily recommend Dan and the Thackray team!”



SMT GB – Phase One Completed

We started the works in early December, and over the last few weeks have carried out the following elements:

• Relocation

Madingley Hall – University of Cambridge

The brief from the client was to turn the bar into a ‘Social Learning Hub’, enabling visitors to socialise,

If you want to get in touch please call us on the number below
01353 624 062